Παρόμοια φρουτάκια με το Eggomatic

Το ποσοστό υψηλό αποπληρωμής, το σύμβολο Wild και οι δωρεάν περιστροφές, είναι τα στοιχεία που κάνουν το Slot Eggomatic να ξεχωρίζει. Πρόκειται για έναν κουλοχέρη πέντε στηλών και 20 υποχρεωτικών γραμμών πληρωμής.

Φρουτάκια σαν το Eggomatic

Streetfighter
Όπως και το Slot Eggomatic, έτσι και το Slot Streetfighter χαρακτηρίζονται από τη διαφορετικότητα, συγκριτικά με τους περισσότερους κουλοχέρηδες στα επίγεια Καζίνο. Πρόκειται για ένα Slot χωρίς γραμμές πληρωμής και το ποσό του κέρδους που θα προκύψει, εξαρτάται από τα σύμβολα νίκης-ήττας που θα έρθουν σε κάθε γύρισμα του τροχού.

Montezuma
Κοινό χαρακτηριστικό με το Slot Eggomatic, είναι το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής, της τάξης του 95,86%. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν κουλοχέρη πέντε στηλών, με τη διαφορά πως οι γραμμές πληρωμής είναι 30. Επίσης, περιλαμβάνονται δωρεάν περιστροφές αλλά και σύμβολο Wild, που λειτουργεί ως μπαλαντέρ και αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα σύμβολα.

Fruitshop
Είναι ένας κουλοχέρης που έχει τον ίδιο δημιουργό (NetEnt) ενώ ξεχωρίζει εξίσου για το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής προς τους παίκτες, της τάξης του 96,6%. Όπως και στο Eggomatic έτσι και εδώ το ποσό πονταρίσματος ποικίλει και καλύπτει τους παίκτες όλων των οικονομικών βαθμίδων: αρχίζει από 0,25 ευρώ και φτάνει τα 125 ευρώ ανά γύρισμα του τροχού ενώ επίσης έχουμε να κάνουμε με ένα slot πέντε στηλών.

No Comments

Post A Comment