Πως κερδίζεις στο Eggomatic

Όπως συμβαίνει στα περισσότερα Slot στα επίγεια καζίνο, τρεις ίδιες επιλογές συμβόλου είναι ικανές να δώσουν κέρδος στον κουλοχέρη Eggomatic. Απαιτούνται έτσι τουλάχιστον τρία ίδια σύμβολα προκειμένου να υπάρξει το ελάχιστο κέρδος, το οποίο φυσικά βρίσκεται σε συνάρτηση με την αξία των συμβόλων αλλά και το ποσό πονταρίσματος.

Κέρδος στο Eggomatic

Πρόκειται για ένα Slot πέντε τροχών και όπως προαναφέραμε, τρεις ίδιες επιλογές συμβόλων σε μία από τις 20 υποχρεωτικές γραμμές πληρωμής που υπάρχουν στον συγκεκριμένο κουλοχέρη, απαιτούνται ώστε να υπάρξει κέρδος. Είναι ένα φρουτάκι αρκετά διαφορετικά από τα υπόλοιπα, τόσο αναφορικά με τα σύμβολα που υπάρχουν αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του. Το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχει μία επιπλέον μπάρα, η οποία μπορεί να λειτουργήσει μόνο υπέρ του παίκτη, αφού μπορεί να κερδίσει δωρεάν περιστροφές αλλά και μονάδες.

Eggomatic πλεονεκτήματα

Ο κόσμος «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή το διαφορετικό αυτό Slot και οι κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν φροντίσει να το έχουν στις επιλογές τους. Ξεχωρίζει για το γεγονός πως δίνει επιπλέον «όπλα» στον παίκτη στην προσπάθειά του να υπάρξει κέρδος ενώ φυσικά στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός πως πρόκειται για έναν κουλοχέρη με υψηλό ποσοστό αποπληρωμής.

*** Ο παίκτης έχει όλα τα «εφόδια» που απαιτούνται ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους στο Slot της NetEnt. Αυτό, καθώς προβλέπονται δωρεάν περιστροφές ενώ σύμβολο Wild που αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα σύμβολα λειτουργώντας ως μπαλαντέρ.

*** Το ποσοστό αποπληρωμής στο Slot Eggomatic είναι της τάξης του 96,5% και είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Συμβουλές για κέρδος

** Το πρώτο και ίσως σημαντικότερο όλων, είναι ο παίκτης να κατανοήσει το φρουτάκι. Να δει πως λειτουργεί ο κουλοχέρης, ποιοι είναι οι συνδυασμοί που κερδίζουν αλλά και ποια σύμβολα δίνουν το μεγαλύτερο κέρδος και γενικά να εξοικειωθεί με το περιβάλλον, πριν αποφασίσει να κάνει παιχνίδι με χρήματα. Όπως στα περισσότερα Slot έτσι και στο Eggomatic, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα για τα παραπάνω μέσω εικονικού πονταρίσματος.

** Υπάρχουν πολλές επιλογές πονταρίσματος για κάθε γύρισμα του τροχού και έτσι είναι ένα φρουτάκι που μπορεί να καλύψει από αυτή την άποψη, τους πάντες. Το ποντάρισμα αρχίζει από 0,20 ευρώ και φτάνει έως τα 200 ευρώ για κάθε γύρισμα του τροχού.

No Comments

Post A Comment